GÜLŞEN UTKU ANAOKULU
BAĞLIK MAHALLESİ ESER SOKAK NO 10 KDZ.EREĞLİ ZONGULDAK

VİZYON

Okul öncesi eğitimde çocuklarımıza çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri yaş gruplarına uygun olarak kazandırmak, milli manevi değerlerini benimsemiş ve kültürüne sahip çıkan, evrensel değerleri benimseyen, bilimsel düşünerek problem çözme becerilerini geliştiren, gelişimlere açık, yenilikçi, çağdaş eğitimi yakalayan, bireysel farklılıkları dikkate alan eğitim öğretim yaklaşımları ile akademik ve sosyal gelişimleri sağlayan, okul öncesi eğitimde daima beklentilerin üstünde eğitim kalitesi sergileyen ve en önemlisi sevgi ile büyüyen, çocukların uğrak adresi olarak bir marka değeri yaratıp bölgede okul öncesi eğitimde öncü bir kurum olmaktır.

MİSYON

Gülşen Utku Anaokulunda çocuklarımız duygu ve düşüncelerini özgün bir şekilde ifade edebilen, araştıran, soran ve sorgulayan, merak duygusu gelişmiş, paylaşımcı, işbirlikçi, özgüvenli ve kendini gerçekleştirebilen, sorumluluk sahibi, farklılıklara saygı gösteren, başkalarının haklarına saygı gösterirken aynı zamanda kendi haklarını da koruyan çevreye duyarlı, doğayı fark eden ve evrensel değerleri benimseyen kaliteli bir eğitimi ile okulumuzdaki eğitim faaliyetlerini, çocuğu merkeze alarak etkinlik temelli yapılandırıp, bilişsel aktivitelerin yanında sosyal duygusal gelişimini sağlayıcı aktivitelerle de desteklemek okul misyonumuzun temel unsurlarıdır.

Okulumuz 2014-2015 eğitim Öğretim yılında BEYAZ BAYRAK ödülü almıştır.
Öğretim Şekli :Okulumuzda ikili eğitim verilmektedir

Okulumuzda ikili eğitim verilmektedir

08:00-18:00 saatleri arasında eğitim öğretim faaliyetleri sürdürlmektedir

Okulumuz ilçe merkezinde her semte servis araçlarıyla hizmet alınabilmektedir.

İlçe merkezinde, İstanbul yol ayrımı mevkiinde bulunmaktadır

İlçe Merkezi